MoneyFlow online bestellen
Wacht niet langer en bestel nu online de nieuwste release van het programma.
(De afgebeelde prijzen zijn inclusief 21% BTW) :


MoneyFlow DEMO
Gratis DEMO-versie van MoneyFlow. Download en installeer het programma gratis, en gebruik dit zolang u wenst, online registratie hoeft niet. Geen extra kosten ook niet voor de slotkoersen. (meer...)




€ 0,0



GRATIS

 
MoneyFlow 365
Basisversie van het programma voor de periode van 1 jaar. Verder geen extra kosten. Deze licentie kan jaarlijks verlengd worden. (meer...)
 



€ 110,0



MoneyFlow Basic
Basisversie van het programma. Mits de aankoop van de licentie heeft u ook hier geen extra kosten meer. (meer...)
 



€ 285,0


 
MoneyFlow Professional
Professionele versie van het programma. Mits de aankoop van de licentie heeft u ook hier geen extra kosten meer. (meer...)
 



€ 479,0



MoneyFlow Advisor
Adviseur versie van het programma met geïntegreerde klantenmodule. Deze versie wordt steeds verkocht met bijhorend onderhoudscontract. (meer...)




bestek
 




Download abonnementen
Ondanks het feit dat de slotkoersen van de meeste aandelen en fondsen volledig GRATIS
via diverse websites in MoneyFlow kunnen geïmporteerd worden, kan het programma ook
aan externe (doch betalende) databanken gekoppeld worden. De prijzen zijn steeds voor een
periode van 1 jaar en zijn inclusief BTW (*) :

EuroBench Selective 100
Uit een database van meer dan 300.000 aandelen, fondsen, indexen (etc..) selecteert u zelf 100 aandelen waarvan u dagelijks de slotkoersen kunt inlezen. U bepaalt dus zelf welke 100 aandelen u steeds opvolgt. Ideaal voor dat ene aandeel dat u op geen enkele gratis website terugvindt. Inclusief onderhoudscontract.




€ 295,0





 
DoubleQuote Download
Een door ons samengestelde selectie van de 4000 belangrijkste aandelen en indexen wereldwijd. Downloaden van slotkoersen, abonnement op jaarbasis en vooraf te betalen.
 



€ 269,0





ERIS abonnement
U kunt de koersen van uw MoneyFlow portefeuilles ook bijwerken via een ERIS (realtime of delayed) abonnement. In MoneyFlow worden (momenteel) echter alleen de slotkoersen ingelezen.



vanaf
€ 375,0






Portfolio2000 Download
Dit verouderde download-systeem bevat voor MoneyFlow onvoldoende informatie en kan dus niet meer gebruikt worden. U gebruikt beter één van de gratis alternatieven of één van bovenstaande opties. (meer...)




-







(*) Deze abonnementen dienen steeds door ons vooraf online op uw account geactiveerd te worden.

Heeft u een bestaand abonnement bij een dataleverancier en wenst u dit voortaan in MoneyFlow te gebruiken, aarzel dan niet om ons hierover vrijblijvend te contacteren (info@moneyflow.be).