Aanpassen Cloud overzicht

 

Wanneer u een portefeuille via onze Cloud server opvraagt krijgt u steeds een standaard portefeuilleoverzicht te zien. Indien u echter niet 100% tevreden bent met de schikking van dit overzicht (kolommen, totalen, groepering, ...) dan is er in MoneyFlow ook een manier om dit aan te passen en zelf uw voorkeur door te sturen.

 

Uitgebreide instructies

  • Start MoneyFlow en open het portefeuille overzicht. (Het is dit scherm dat u in principe ook via onze Cloudserver zult te zien krijgen)
  • Onderaan dit scherm ziet u verschillende tabbladen via dewelke u steeds een ander overzicht kunt oproepen, telkens met andere instellingen.
  • Klik hier onderaan op het "Cloud"-tabblad :

 

 

  • Indien er geen "Cloud"-tabblad zichtbaar is dan volstaat het om onderaan op het "+" teken te klikken. Er zal vervolgens een nieuwe tabblad aangemaakt worden. Klik vervolgens met de rechtermuistoets op dit nieuwe tabblad en kies de menukeuze "Tabblad hernoemen...". Hernoem deze tab vervolgens naar "Cloud" en klik op "OK" :

 

 

 

  • Vanaf nu beschikt u over een nieuw portefeuille overzicht hetwelke u volledig naar eigen smaak kunt indelen : kies zelf de kolommen, rangschik volgens eigen criteria, ...
  • Eens het overzicht aan uw eisen voldoet kunt u de portefeuille best eens bewaren. De wijzigingen zullen pas toegepast worden wanneer u de portefeuille de volgende keer naar de Cloud server stuurt.

 

Opmerkingen

  • Aanpassingen aan dit scherm hebben geen enkele invloed op reeds eerder opgeladen portefeuilles. De wijzigingen zijn pas van kracht wanneer u de portefeuille opnieuw naar onze Cloud server stuurt.

 

 

 

   

Verwante berichten

 
 
 
   
       
       













Meest gelezen artikels




Trefwoorden



Copyright ©2012-2020 CSI:Belgium Software
All Rights Reserved