Voordelen van MoneyFLOW

 

Hieronder enkele van de voordelen van MoneyFLOW.

 

Privacy

Omwille van de privacygevoeligheid van de gegevens in de portefeuilles wordt alles op de PC zelf bewaard, en niet ergens online op een (cloud)server. De vorige "Leaks" zijn ze nog maar aan het dichten of er duiken reeds nieuwe schandalen op.

 

Geen Internet nodig

Het programma kan ook gebruikt worden zonder dat u een verbinding heeft met Internet. Ook de koersgrafieken kunnen perfect worden afgebeeld zonder dat u online bent. U heeft alleen Internet nodig om de koersen bij te werken. Ideaal om op vakantie eens uw vermogen te analyseren op een plek waar niemand u kan storen.

 

Gratis slotkoersen

Betaalt u in uw Browser (Chrome, Firefox, Opera, Edge of Internet Explorer) om de koersen op sites zoals Tijd.be, Bloomberg, ... te bekijken ? Natuurlijk niet : de informatie wordt gratis ter beschikking gesteld, dus ook in MoneyFlow. De (koers)gegevens worden gratis via verschillende websites gedownload, in een zeer gebruiksvriendelijke userinterface. Zo heeft u steeds dezelfde grafieken, en hoeft u geen reclameboodschappen te slikken. Een koersabonnement is dus niet nodig (maar kan wel).

 

Volledig overzicht

Terwijl uw online bank of broker u slechts een overzicht kan bieden van wat u bij hem heeft geïnvesteerd, kunt u met MoneyFLOW uw persoonlijke situatie van alle banken en brokers samen analyseren. Daar waar u vroeger per broker een portefeuille overzicht kreeg, heeft u er momenteel nog 1.

 

Eigen interface

Hoe frustrerend is het niet om steeds opnieuw uw weg te moeten zoeken op een website, vooral als nog maar eens beslist werd om de volledige website door elkaar te gooien (voor meer reklameinkomsten). Een goed voorbeeld hiervan is de volledige Tijd-website. Eens u MoneyFlow gebruikt heeft u dit probleem niet meer : het programma draait in een volledig zelfstandige omgeving (interface). Eens u het gebruiksgemak van deze omgeving gewend bent heeft u de onderliggende websites nooit meer nodig.

 

Niet Browser-based

Het programma draait niet in een (onveilige) webbrowser maar in een volledig afgeschermde Windows omgeving.

 

 

Zie ook : voor wie MoneyFLOW

Zie ook : wat is MoneyFLOW


 

 





   
       
       

 














Meest gelezen artikels




Trefwoorden



Copyright ©2012-2020 CSI:Belgium Software
All Rights Reserved