Wat is MoneyFLOW

 

"Mocht er een webbrowser bestaan die u garandeert dat u nooit enige vorm van reclame te zien krijgt, zou u hem gebruiken ? U krijgt alleen DIE info te zien die voor u interessant is, zonder alle overbodige banners en advertenties. Als belegger krijgt u dan enkel de financieel relevante informatie te zien zonder overbodige aanbiedingen."

 

 

 

Mogen we u dan MoneyFlow voorstellen. MoneyFlow is de eerste intelligente webbrowser in zijn soort die alleen deze informatie van internet downloadt die u als belegger interesseert. Dus niet zomaar een browser zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox waarin u overspoeld wordt met zaken die u niet interesseren. Alleen de essentie is van belang : cijfers, overzichten en vooral grafieken.

In MoneyFlow krijgt u geen websites te zien zoals bij een gewone webbrowser, maar rechtstreeks kant-en-klare grafieken of uitgebreide rapporten, en dit allemaal in een uniforme en handige gebruiksomgeving, volledig reclamevrij !

Gebruik deze grafieken voor een uitgebreide analyse, of stel hiermee één of meerdere portefeuilles of watchlists op.

 

MoneyFLOW als browser

MoneyFLOW is dus een browser maar geen webbrowser zoals we die kennen. Met MoneyFLOW surft u niet tussen de reclames naar de teksten, nee MoneyFLOW herkent de meeste websites en haalt rechtstreeks de beurskoersen en koersgrafieken op en presenteert die in een eenvoudig te bedienen interface.

 

MoneyFLOW als Watchlist

Met MoneyFLOW beschikt u op deze manier rechtstreeks over een gigantische database met koersen en tabellen. Ideaal om in MoneyFLOW zelf lijstjes mee samen te stellen en dagelijks met nieuwe koersen bij te werken. Gebruik deze lijstjes in uw publicaties of op uw website.

 

MoneyFLOW als Portfefeuillebeheer

Met MoneyFLOW stelt u zelf uitgebreide portefeuilles samen die u nadien via de handige overzichten en rapporten analyseert of naar anderen doorstuurt.

 

MoneyFLOW als importtool

Met MoneyFLOW importeert u ook probleemloos de meeste bestanden die ook maar iets met de beurs te zien hebben (XLS, TXT, CSV, ...). Importeer een CSV bestand met koershistorieken en u krijgt direct een interactieve grafiek te zien die u in PDF kunt doorsturen naar uw klanten.

 

 

Zie ook : voordelen van MoneyFLOW

Zie ook : voor wie MoneyFLOW

 

   
       
       

 














Meest gelezen artikels




Trefwoorden



Copyright ©2012-2020 CSI:Belgium Software
All Rights Reserved